NOVOLETNA ZABAVA  V GOSTILNI JERŠIN

Kot že kar nekaj let, smo tudi letos v KO Laze,  pripravili novoletno druženje, z bogatim srečelovom, ki je potekalo v gostilni Jeršin v Logatcu. Udeležilo se je veliko članov KO Laze, nekaj pa tudi iz KO Naklo, KO Rovte in KO Hotedršica. Ob prijetnem klepetu smo ob dobri večerji in izrečenih lepih željah za naslednje leto, prisluhnili veselim vižam, ki nam jih je na harmoniko zaigral in zraven zapel Žan Kovač.

Dobra večerja, dobra kapljica in dobra glasba, sta pospremila naše člane v zadnje dneve letošnjega leta.

Bilo je veliko smeha, zabave ob odpiranju srečk in pregledovanju dobitkov, ki smo jih , dobili od naših donatorjev: Zavarovalnica triglav d.d., Mlekarna Krepko d.o.o. Laze, Lekarna Ljubljana, Mesarstvo Zabukovec Jakovica, Urko d.o.o. Laze, Petra Rebernik s.p. Laze, ZB za vrednote NOB Logatec, Bar Najlepša Hiša Laze, Interšpar Vič, Matex d.o.o. Logatec, Janez Šabec, Tone in Lili Hasani, Iva Nemgar, Joža Arhar, Vesna Jerina, Boben Jože, Boben Branko, Tomšič Milena,Bojan Jeršin in Nada Čamernik. Darila so bila domiselna, nekatera zelo dobra (mesnine), vsa pa dana iz srca in za dobro voljo. Glavno nagrado, pršut, je letos dobila članica KO Laze, Marija Primožič, ki je z njim pogostila vse prisotne.

Večer je hitro minil in ob vračanju domov, nas je pričakala obilica snega. Torej, bilo je pravo zimsko, novoletno vzdušje.

Končni dogovor je bil: SREČNO V NOVO LETO IN TAKO DRUŽENJE NAJ BO TUDI V NASLEDNJEM LETU.

Laze, 13. december 2019

Napisala Nada Čamernik

Foto Janez Šabec